Friskis & Svettis Göteborg

Friskis & Svettis Göteborg


 

Fler korta pass när hösten drar igång

Hur härlig semesterlunken än må vara är det ändå rätt skönt med rutiner. För med hämta, lämna, jobba och ha helg kommer även höstscheman och vanliga öppettider hos oss på Friskis. Alltså mer träning och fler pass för dig.

I höst erbjuder vi, efter önskemål från många medlemmar, fler korta pass i schemat. Tanken är att vi vill ge dig mer valfrihet och underlätta att hitta tid för träning. Med gruppträning som är 30 eller 40 minuter lång hinner du kanske med ett pass på lunchen, eller får in träning i vardagen trots att livet är ganska fullspäckat. De kortare passen är dessutom perfekta för dig som vill kombinera två träningsformer vid samma tillfälle.

Bra att veta för dig som vill gå på två korta pass i rad – kombiträna. Du bokar båda passen som vanligt (de släpps samtidigt 5 dygn innan första passet startar). När du kommer till anläggningen och checkar in bockas båda dina platser av samtidigt. Tränar du med klippkort dras endast ett klipp vid dessa tillfällen.

En annan nyhet är att gymmen får fler tillgängliga tränare. Passa på att fråga om gymträning i allmänhet, eller få tekniktips på någon särskild övning. Våra tränare finns för att hjälpa dig och behöver inte bokas i förväg.

På respektive anläggning finns det ytterligare nyheter. Se vad som har tillkommit på just din anläggning.

Askim
Eriksberg
Frölunda
Gårda
Johanneberg
Kortedala
Kungsgatan
Kvillebäcken
Lackarebäck
Majorna
Mölnlycke
Torslanda
Valhalla
Västra Hamngatan