Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Askim

IMG_2564_liten2

IMG_2570_liten2

IMG_2599_liten2

IMG_2563_liten2

Foto: Keivan Memari

Här i Askim kan du på 2 000 m2 träna Gym, Cirkelgym, Gruppträning, Spinning och Träna ute. Vårt kompletta gym är på cirka 550 m2. Den stora gruppträningssalen rymmer 100 personer och den mindre 40 personer. I spinningsalen har vi 29 cyklar.

Här kan du också hyra konferensrum och ha sittningar med dina vänner eller kollegor i vår konferensdel.

Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.

Vi syns!


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum.


Hyr lokal för konferens eller föreläsningar – kombinera med träning på Friskis&Svettis

Här kan ni bland annat hyra föreläsningssal för 60 personer, här finns även tre konferensrum för ca 10 personer vardera.Priset är från 2 500 kr (hyra halvdag av vårt stora konferensrum). Vill ni lägga till en timmes skön träning, fika, lunch eller har övriga önskemål lämnar vi gärna offert på detta.Vi hyr även ut konferensrummet och matsalen med fullt utrustat kök till barnkalas och andra tillfällen. Välkommen med förfrågan så ger vi ett prisförslag. För bokning och frågor ring Malin Boork 031-723 56 31 eller mail: malin.b@gbg.friskissvettis.se


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Gymutrustning

Klicka här för att se en sammanställning av all vår gymutrustning


Så tar du dig hit

Kollektivt – Från Nordstan eller Heden buss Rosa Express mot hållplats Bassås. Restid ca 30 min.

Buss – 82 från Marklandsgatan till hållplats Sandås, restid ca 20 min.
Från Frölunda Torg Lila Express till hållplats Radiomotet. Därifrån Rosa Express till hållplats Lyckhem. Restid ca 30 min.

Bil – Från Göteborg kör du väg 158 mot Särö. Du tar av åt höger mot Brottkärr och Billdal och till höger ut på Billdalsvägen. Efter ett par hundra meter svänger du vänster i rondell till Origohuset.

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

På vägen in till Origohuset följer du parkeringsansvisningarna, skyltat med Friskis&Svettis parkering, du tar höger och parkerar på den stora parkeringen på ’höjden’. På hela planen utanför ICA´s lastkaj råder parkeringsförbud.