Friskis & Svettis Göteborg – Askim

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Askim

Här kan du på 2 000 m2 träna Gym, Cirkelgym, Gruppträning, Spinning och Träna ute. Vårt gym är på cirka 550 m2. Den stora gruppträningssalen rymmer 100 personer och den mindre 40 personer. I spinningsalen har vi 29 cyklar.

Här finns även gratis Wi-fi, bastu, café samt lekrum för barnen.

Vi syns!

lina2

Lina Lind, platschef


Nytt i höst

Korta pass flera dagar i veckan
Dans fuego tillbaka
Power hour

Läs mer om vår träning under Utbud.


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


OMBYGGNAD

I juni påbörjade vi arbetet med att bygga om anläggningen för att göra plats för mer träning och fler sköna möten. Under sommaren har omklädningsrummen renoverats, vi har en helt ny spinningsal, spegelsalen har nytt golv och har fått mer fönster och du möts av större,ljusare och öppnare entré och café. Arbetet fortsätter nu med färdigställandet av stora salen och ytorna för det nya – mycket större gymmet. I början på oktober skall allt vara klart – givetvis kan du nu träna i gymmet och på dina favoritpass, precis som du brukar.

Vi hoppas du har överseende med att det kan bli lite stökigt under byggtiden. Inför hösten kan ni se fram emot större ytor och ett gym som är öppet mellan 04.30 och 23.00 alla dagar.


PARKERINGSINFO

Framöver kommer det att vara brist på parkeringar p g a att bygget av parkeringshuset påbörjas inom kort. Därför ber vi er att i största möjliga mån åka kollektivt, samåka, promenera eller ta cykeln till och från träningen. Vi beklagar detta och hoppas att ni har förståelse.

Håll ut! Det blir bra, vi lovar.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns ett separat omklädningsrum.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Gymutrustning

Klicka här för att se en sammanställning av all vår gymutrustning


Parkering

Du får stå gratis på vår parkering i 2 timmar utan biljett, 3 timmar (för dubbelpass osv) får du stå om du hämtar en biljett i medlemsservice.


Hyresgäst

På anläggningen finns även vår hyresgäst Ninna som erbjuder bl. a. massage. Nedan kan du läsa mer.

öm, stel, ont, spänd eller bara lite trött?

Jag heter Ninna och kan hjälpa dig.

Jag är certifierad massör och kompetensutvecklad medicinsk massageterapeut, lymfmassör, kostrådgivare och andningsinstruktör. Min verksamhet går ut på att förebygga och behandla besvär i muskler och leder, motverka ohälsa, öka kroppens egen förmåga att läka och ge en högre livskvalitet.

Hemsida: ninna-o.se

Boka Direkt: bokadirekt.se/places/ninna-o-4217