Friskis & Svettis Göteborg – Eriksberg

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Eriksberg

Här kan du träna Gym, Gruppträning och Spinning. Det kompletta gymmet är på 650 m2 fördelat på två våningsplan med stor yta för funktionell träning. Den stora gruppträningssalen rymmer 100 personer och den mindre 25 personer. I spinningsalen har vi 34 cyklar och salen är utrustad med Activio pulssystem.

Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen

Sara_h

Sara Hammarqvist, platschef


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Solarium

För att använda solariet Solariet behöver du köpa ett solkort eller solpoletter i medlemsservice. Du väljer själv hur länge du vill sola. Min 9 min, Max 21 min. 10 kr motsvarar 3 min.


Parkering

Parkering i parkeringshuset
Tillfälliga besökare checkar in vid infarten genom att stoppa in sitt kreditkort i kortläsaren. Samma kreditkort används vid utpassering och debiteras efter den tiden man parkerat. Det är inte möjligt att betala med mynt i parkeringsdäcket.
Kostnad (per påbörjad 60 min)               10 kr
För mer information deckshuset.se

Parkering på gatan
Parkering på gatan utanför anläggningen betalar du med sms biljett eller via app. Följ skyltens anvisning på plats.
Kostnad (per 60 min)                              10 kr
För mer information smspark.se och apcoa.se

Fler p-platser finns på andra sidan huset, vid Donnergymnasiets entré, med infart från Säterigatan.

Tillgänglighet

Upp till Friskis Eriksbergs entré är en ganska lång trappa . Gymmet är på två plan. In till stora salen som ligger på andra våningen är det två trappsteg. Till Damernas dusch är det en ca 5-7 cm hög kant. Det finns anpassade toaletter; i herrarnas omklädningsrum, på övre plan och vid spinningsalen.