Friskis & Svettis Göteborg – Frölunda

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Frölunda

Här kan du träna Gym, Gruppträning och Indoor walking. Det kompletta gymmet är på 600 m2. Den stora gruppträningssalen rymmer 90 personer och den mindre 50 personer. I indoor walkingsalen har vi 26 walkers.
Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.

Vi syns!


Linda Schroeder, platschef


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I Indoor Walking-salen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på walkern och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Så tar du dig hit

Kollektivt
Från Frölunda torg tar det ca 7 min att gå till anläggningen.
Buss 50 stannar ute på leden, hållplats Smyckegatan, och tar ca 20 minuter från Brunnsparken. Från hållplatsen går du under en viadukt och går i riktning bort från Frölunda torg 4-5 minuter (på Lergöksgatan).

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering
Runt fastigheten finns 23 st p-platser som tillhör Friskis&Svettis, dessa är gratis. Du skriver upp ditt registreringsnummer och klockslag du anländer (inget parkeringstillstånd behövs, ingen utcheckning behövs).
Mittemot anläggningen, på Säckpipegatan, finns en besöksparkering med 25 st. p-platser som är avgiftsbelagda (3 kr i timman).
Några hundra meter i riktning mot Frölunda Torg, vid gatuköket, finns en besöksparkering med p-platser som är avgiftsbelagda.

På parkeringen vid Lergöksgatan 2 kommer laddstolpar med 2 ladduttag installeras under hösten. Laddstolparna kommer att vara på plats under december 2017.
Två p-platser kommer vara reserverade för endast elbilar som laddar. På övriga platser är det fritt fram för alla att parkera. P-avgiften betalas separat som idag.