Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Frölunda

Här kan du träna Gym, Gruppträning och Indoor walking. Det kompletta gymmet är på 600 m2. Den stora gruppträningssalen rymmer 90 personer och den mindre 50 personer. I indoor walkingsalen har vi 27 walkers.

Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.

Vi syns!


Höstens schema

Klicka här för att öppna schemat (3 oktober-18 december) som pdf.


yoga_mind_banner_1000x400_v2

Söndagen den 30/10 är höstens skönaste yogaevent här hos oss på F&S Frölunda. Dagen bjuder på både lugnare och mer utmanande klasser och du väljer själv hur du vill lägga upp din yogadag. Vi avslutar tillsammans med en föreläsning och meditation med Björn Natthiko Lindeblad. En dag du inte vill missa!

Dagen kostar 890 kr för dig som är Friskismedlem och 1 090 kr för dig som inte är medlem. Du kan köpa din plats här via webbshoppen eller i medlemsservice på någon av våra anläggningar. Du bokar sen dina klasser via bokningen eller via vår app (bokningsappen).

Klicka här för att se alla inspiratörer och klasser för dagen.

Välkommen!


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I Indoor Walking-salen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på walkern och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Gymutrustning

Klicka här för att se en sammanställning av all vår gymutrustning


Så tar du dig hit

Kollektivt
Från Frölunda torg tar det ca 7 min att gå till anläggningen.
Buss 50 stannar ute på leden, hållplats Smyckegatan, och tar ca 20 minuter från Brunnsparken. Från hållplatsen går du under en viadukt och går i riktning bort från Frölunda torg 4-5 minuter (på Lergöksgatan).

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering
Runt fastigheten finns 23 st p-platser som tillhör Friskis&Svettis, dessa är gratis. Du skriver upp ditt registreringsnummer och klockslag du anländer (inget parkeringstillstånd behövs, ingen utcheckning behövs).
Mittemot anläggningen, på Säckpipegatan, finns en besöksparkering med 25 st. p-platser som är avgiftsbelagda (3 kr i timman).
Några hundra meter i riktning mot Frölunda Torg, vid korvkiosken, finns en besöksparkering med p-platser som är avgiftsbelagda.