Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Kungsgatan

På Kungsgatan hittar du vår multihall på 600 m2 och en spinningsal med 35 cyklar. Spinningsalen är utrustad med Activio pulssystem. Multihall är gym på ett helt nytt sätt. Fritt från statiska maskiner och fyllt med kettlebells, rep, monkeybars (stege i taket), medicinbollar, fria vikter och öppna ytor som gör att du kan träna fritt och funktionellt. Här finns även lyftpodier och bumperplates (gummerade viktskivor) samt rodd- och stakmaskiner.

Här finns café för dig som vill ta en fika, vi har även gratis Wi-fi. Kungsgatan är en kontantfri anläggning.

Välkommen!

Annelie

Anneli Andersson, platschef


Vårens schema

Klicka här för att öppna schemat (9 januari-25 juni) som pdf

 


Aktiviteter i gymmet

Är du nyfiken på att utvecklas och lära dig mer om alla saker i Multihallen? Var gärna med på något av våra IMT-pass (Inspiration med tränare). Tillsammans med en tränare gymmar du i en liten grupp, får prova nya övningar och program. Ett utmärkt sätt att att utvecklas och inspireras i sin träning. Bokning kan göras fem dygn innan passet startar.

Läs mer om våra olika aktiviteter i gymmet under ”Vårt utbud” och ”Gym” i huvudmenyn.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda vår spinningsal när den är ledig. I Spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningen i salen får endast användas i samband med schemalagda pass.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Gymutrustning

Klicka här för att se en sammanställning av all vår gymutrustning


Så tar du dig hit

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.