Friskis & Svettis Göteborg


 Välkommen till Kvillebäcken

Anläggningen på 2 100 m2 innehåller:

  • 1000 m2 gym (fyllt med utrustning från Eleiko, Atlantis och FreeMotion)
  • Indoor walking för 28 personer
  • Spinning för 28 personer
  • Sal för gruppträning på cirka 400 m2
  • Omklädningsrum med bastu
  • Separat, könsneutralt omklädningsrum med dusch

Här finns även gratis Wi-fi, bastu, café samt lekrum för barnen.


Byggarbete i damernas omklädningsrum 7/9 – 9/9 mellan kl 07:00-16:00

På grund av en vattenskada i fastigheten kommer vi behöva ha hantverkare i damernas omklädningsrum ovanstående datum/tider. Det går bra att använda omklädningsrum, skåp och dusch under tiden men vi vill upplysa om att det kan befinna sig manliga hantverkare på plats.

Vi hänvisar till vårt könsneutrala omklädningsrum/dusch under denna tid. Bastun kommer att vara avstängd fr o m 7/9 tills vattenskadad är avfuktad.  


Herrarnas bastun avstängd pga vattenläcka

Fastighetsägaren har upptäckt en vattenläcka i huset som måste åtgärdas. Detta innebär att bastun måste vara avstängd fr o m 10/9 tills vidare. Vi gör vårt bästa att påskynda arbetet och hoppas bastun snart kan vara i bruk igen.


Höstens schema

Hösten innebär sköna rutiner och mer träning på schemat. Den 5 september växlar vi upp från sommarschemat och den 3 oktober (när fler vill träna inomhus) växlar vi upp ytterligare. Varmt välkommen!

Klicka här för att öppna schemat (5 september-2 oktober) som pdf.
Klicka här för att öppna schemat (3 oktober-18 december) som pdf.


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort.


Lediga salar för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda gruppträningssalarna på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I Indoor Walking- och spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln/walkern och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum. Här finns även ett privat omklädningsrum utanför de ordinarie omklädningsrummen för dig som vill byta om och duscha enskilt.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11.00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Gymutrustning

Klicka här för att se en sammanställning av all vår gymutrustning


Så tar du dig hit

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Kollektivt – Till anläggningen i Kvillebäcken tar du dig enkelt med spårvagn 5,6,10,13 eller buss 17,24,25, hållplats Vågmästareplatsen. Restid från Brunnsparken 6 min.

Bil – Du som kommer med bil till Kvillebäcken kan parkera på följande ställen:

  • Parkeringshus Kvilletorget mot p-avgift.
  • Parkeringsplatser vid Backaplan, olika tider beroende på parkering. Se skylt på plats för exakta tidsangivelser.