Friskis & Svettis Göteborg – Lackarebäck

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Lackarebäck/Mölndal

På Lackarebäck kan du träna gym, cirkelgym, gruppträning, spinning och träna ute. Här finns även gratis Wi-fi, bastu, café samt lekrum för barnen.
Platschef i Lackarebäck är Malin Emanuelsson.


 

Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


Utökade öppettider gym

Vi vill att du skall få ännu större möjlighet till träning och därför fortsätter vi att ha öppet mer under tider där personal inte är på plats. Tider hittar du till höger på sidan.
OBS! För att träna på tid då inte personal är på plats, behöver du aktivera ditt medlemskort med en personlig kod. Detta görs i medlemsservice på Lackarebäck.


Parkeringsrutiner

Du får som medlem parkera på angivna platser runt anläggningen, och när du kliver in på anläggningen behöver du på vardagar mellan kl 09.00 – 17.00, vid varje tillfälle anteckna dig på avsedd lista, som du hittar på medlemsservicedisken. Detta är i stället för de parkeringstillstånd.Dessa listor använder parkeringsbolaget som en avprickningslista.

Övriga tider går det bra att parkera på avsedda platser runt anläggningen.

Kartor med markeringar för var du kan parkera hittar du inne hos oss på anläggningen.


Enskild omklädning och dusch

För dig som vill byta om eller duscha enskilt finns det möjlighet till detta i samma rum som handikappstoaletten utanför stora gruppträningssalen.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar. Prata gärna med personalen så de kan hjälpa dig.


Så tar du dig hit

Kollektivt från Korsvägen – Buss 758 till Bergfotsgatan, Mölndal. Tid 9 min. Alternativt: Spårvagn 2 eller 4 till hållplats Lackarebäck, gå bron över motorvägen. Tid ca 10 min från hållplatsen.

Bil – Parkeringsplatser finns i anslutning till anläggningen.

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.