Friskis & Svettis Göteborg


Tack till alla er som deltog i Spin of Hope!

Det blev en mycket lyckad dag, med många skratt och härliga spinningpass. Det rikstäckande eventet samlade in över fem miljoner kronor till Barncancerfonden, varav 45 000 kr kom via Friskis&Svettis Göteborg. Rekordbra!

 


Välkommen till Torslanda

Här kan du träna Gym, Gruppträning och Spinning. Det kompletta gymmet är på 800 m2 med stor yta för funktionell träning. Den stora gruppträningssalen rymmer 80 personer och i spinningsalen finns 26 cyklar.

Här finns även bastu, café, lekrum för barnen och såklart gratis wi-fi.

Vi vill uppmärksamma er på att vi har en del problem med vattenavrinningen i duscharna, speciellt när många använder duscharna samtidigt. Vi hoppas ni har överseende, fastighetsägaren arbetar med att lösa problemet så fort som möjligt.

Välkommen!

 

Ildikó Takacs, Platschef
ildiko@gbg.friskissvettis.se


Vårens schema

Klicka här för att öppna schemat (9 januari-25 juni) som pdf


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort.


Är du nyfiken på det ideella ledarskapet och vill bli ledare eller värd?

Läs mer här!


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I Spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum. Här finns även ett privat omklädningsrum utanför de ordinarie omklädningsrummen för dig som vill byta om och duscha enskilt.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Gymutrustning

Klicka här för att se en sammanställning av all vår gymutrustning

Så tar du dig hit

Bil – Du som kommer med bil kan parkera 2 timmar på grusplan vid sidan av anläggningen eller 2 timmar i parkeringsgaraget i fastigheten (gratis).

Kollektivt – Du ska gå av vid hållplatsen: Amhult resecentrum. Från Stenpiren går ex Röd express och den resan tar 20 min.