Friskis & Svettis Göteborg – Barn & Unga

Friskis & Svettis Göteborg


Barn & Unga

 

barnunga2I Friskis&Svettis träning för barn försöker vi ta vara på och stärka barns naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Det viktiga är att barnen har kul och att de rör på sig. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig. Roligt, spännande, lekfullt, omväxlande och till bra musik, beskriver vår träning för barn.

Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11.00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol, barnvagnsinsats eller liknande.

Familjejympa 2-6 år

Familjejympa är ett lekfullt pass för barn 2-6 år och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på motorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Vi skapar förutsättningar för barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig. Kom och upplev rörelseglädje tillsammans på Familjejympan!

För att träna på Familjejympa behöver både barn och vuxen vara medlemmar. Ni kan sen välja att träna tillsammans på ett Familjekort (Säsongskort: 700 kr) eller köpa ett klippkort tillsammans (10 klipp) som kostar 1 200 kr. Detta kort gäller även på familjefys.

Klicka här för att läsa mer om kort & priser.

Familjefys 6-12 år och vuxen

Familjefys är ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn 6-12 år och vuxna tillsammans. Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barn och vuxna. Dra, pressa, hoppa och böj. Upplev fullt ös tillsammans på Familjefys!

För att träna på Familjefys behöver både barn och vuxen vara medlemmar. Ni kan sen välja att träna tillsammans på ett Familjekort (Säsongskort: 700 kr) eller köpa ett klippkort tillsammans (10 klipp) som kostar 1 200 kr. Detta kort gäller även på familjejympan.

Vill ni testa passen innan ni köper ett kort kan ni köpa ett prova på-kort eller en engångsbiljett.

Här kan du läsa mer om kort & priser.

För dig som är 7 år

Nu kan du som är 7 år eller äldre träna tillsammans med ansvarig vuxen på all vår gruppträning där vi inte använder redskap. Det betyder att ni tillsammans kan gå på Jympa, Aerobic, Core, Dans, Intervall flex, Flex och Yoga.

För dig som är 10 år

När du fyllt 10 år kan du också träna i gymmet tillsammans med ansvarig vuxen.

För dig som är 13 år

När du fyllt 13 år har du tillgång till all vår träning.

Barnpassning

Välkommen att lämna dina barn hos våra ideella barnvärdar när du tränar. Barnvärden passar barnen (1-10 år) men det är alltid föräldern som är huvudansvarig. På Västra hamngatan måndag-fredag tar vi emot barn från 4 månader.

Barnvärdarna finns på plats under ordinarie vår- och höstschema men har uppehåll under jul- och sommarschemat. På respektive anläggningssida ser du när barnvärdarna är på plats.

För att göra ditt barns stund hos oss så bra som möjligt har vi satt upp några riktlinjer:

  • Anmäl i medlemsservice när ni kommer och vill använda barnvärdstjänsten.
  • Vi tar emot max 5 barn samtidigt och passar ditt barn i högst 1,5 timme per gång.
  • Förälder till barnet ska alltid vistas i F&S lokaler under tiden för barnpassningen för att vid behov snabbt kunna nås.
  • Första gången du lämnar ditt barn hos oss vill vi att du är med en stund för att tillsammans med barnet lära känna barnvärden och barnrummet. Du fyller då också i ett formulär med viktig information om ditt barn. Detta gör du varje gång du kommer till en ny anläggning, för att vi på bästa sätt skall kunna ta hand om ditt barn.
  • Endast friska barn tas emot i barnpassningen.
  • I vårt barnrum tillåter vi inte medhavd mat med tanke på hygien och allergier.
  • Vår barnvakt byter inte blöjor (barnvakten kan inte lämna övriga i barngruppen) utan vid behov av blöjbyte hämtas föräldern.