Friskis & Svettis Göteborg – Boka sal – företag/skola/idrottsförening

Friskis & Svettis Göteborg


Boka sal – företag/skola/idrottsförening

 

Friskis Göteborg erbjuder träning av högsta kvalitet i lokaler av högsta kvalitet. Vi finns på 13 platser i Göteborg, Mölndal och Mölnlycke och erbjuder salar och gym på samtliga anläggningar. Ett härligt sätt att träffas är ju faktiskt att träna tillsammans. Boka sal tillsammans med en av våra ledare eller hyr våra salar för egna pass. Några av våra gäster idag är Mikael Elias Teoretiska gymnasium, IT gymnasiet, Göteborgs Energi, Sävedalens IF med flera.

Maila en förfrågan till Malin eller ring vid frågor.


”Vi på Mikael Elias gymnasium har under tre år förlagt en del av vår Idrottsundervisning på Friskis&Svettis. På gymnasiet ska eleverna träna sig på att ”planera och genomföra fysiska aktiviteter” till det passar Friskis&Svettis lokaler alldeles utmärkt.

Våra elever har exempelvis jobbat fram individuella gymprogram tillsammans med instruktör och lärare och fått träna sina program så att de blivit självgående i gymmet. Eleverna uppskattar att vara i Friskis&Svettis lokaler där de alltid blir vänligt bemötta av personalen.

Känslan av att kunna styra sin egen träning, fina lokaler samt vänlig bemötande tror vi är viktiga faktorer som kan leda till att börja träna på fritiden.”

Mia Wallin, idrottslärare på Mikael Elias Teoretiska Gymnasium


”Hermods Gymnasiums elevkår har tillsammans med skolans ledning erbjudit alla skolans elever träningsmöjligheter på Friskis&Svettis. Vi tror att sund träning har en mängd positiva effekter så som bättre uthållighet, koncentrationsförmåga, minne och kreativitet. Elever som läser på skolan har under läsåret 14/15 erbjudits ett dagkort på Friskis&Svettis mot löfte om att träna minst två gånger per vecka.”

Jonas Enger, Rektor,  Hermods Gymnasium