Friskis & Svettis Göteborg – Du är värd din tid till träning

Friskis & Svettis Göteborg


Du är värd din tid till träning

 

thomas2Varje dag är fylld med måsten, långt ifrån alla är tyvärr lustfyllda. Tänk att du då fyller din dag med ett icke måste, en lustfylld timma som du mer längtar än tvingas till. Det är vad vi vill ge dig, längtan till träning på många olika sätt. Variera din vardag med gruppträning, Spinning, Indoor walking eller Gymträning. Du kan också träna ute med oss.

Med vårt Årskort för 325 kronor i månaden, på autogiro i minst 12 månader, eller 495 kronor per månad för ett autogiro utan bindningstid, får du tillgång till hela vårt utbud och kan träna på alla våra 14 anläggningar i Göteborg/Mölndal/Mölnlycke. Är du student eller senior får du givetvis ett lägre pris, 275 kronor.

Du har över 550 gruppträningspass varje vecka att välja mellan. När du kommer till någon av våra anläggningar blir din stund fylld med möten med andra likasinnade. Våra duktiga funktionärer gör din stund upplevelserik.
Är du intresserad av att engagera dig som funktionär; som ledare, värd eller gymtränare? Hör av dig, det är alltid roligt med fler som vill vara med och vara en av oss cirka 800 funktionärer: info@gbg.friskissvettis.se

Vår senaste mätning visade att 95% av våra medlemmar kan tänka sig att rekommendera oss till någon annan. Det är roligt, det visar att vi gör mycket av det du önskar bra. Men vi kan alltid bli bättre. Har du några synpunkter? Hör av dig. Dina synpunkter är viktiga för friskis framgång och framtid.

Ta dig tid till träning, möten och en lustfylld vår med Friskis. Det är du värd!

Tänk HÄR tänk NU.

Välkommen

För Friskis&Svettis i tiden
Thomas Fredrikson
Verksamhetschef
Friskis&Svettis Göteborg