Friskis & Svettis Göteborg


Konditionsutmaningen

 

Vill du öka din kondition? Har du gått ut hårt och märker att motivation tryter eller har du precis börjat träna och behöver en knuff för att komma igång ordentligt? Passa på, vi vill nu peppa dig lite extra med en konditionsutmaning. Träna 10 gånger på våra konditionspass under maj månad och du är med i utlottningen av finfina priser. Följande tre träningsformer ingår i konditionsutmaningen; Indoor walking, Spinning och vår Uteträning. Även våra Spin Play-pass ingår i utmaningen.

Så här gör du! Hämta ditt utmaningskort i medlemsservice. Efter varje träningstillfälle ber du om en stämpel i medlemsservice. Alla medlemmar deltar kostnadsfritt.

Har du inget träningskort hos oss kan du köpa ditt utmaningskort för 300 kr. Du har då tillgång till 10 konditionspass (Indoor walking, Spinning, Ute) under maj.

Efter den 31 maj eller när ditt kort är fyllt med stämplar lämnar du det i medlemsservice. Glöm inte fylla i namn, epost och anläggning som du hämtade ut kortet på. Bland de som klarar utmaningen dras ett antal vinnare som är med i utlottningen av fina priser som skor och presentkort från Stadium och Friskis&Svettis.

Läs mer om konditionsträning här!

Lycka till!
Ps. Glöm inte att dela med dig på #friskisgbg.