Friskis & Svettis Göteborg – Personlig tränare (PT)

Friskis & Svettis Göteborg


Personlig tränare (PT)

 

Vill du utvecklas i din träning? Boka en personlig tränare!

F&S personliga tränare (PT) hjälper dig att hitta glädje och lust i att träna. Vid första träffen gör vi alltid en hälsodeklaration tillsammans och du får utföra ett rörlighetstest, en sk screening, för att PTn ska få en uppfattning om dina grundläggande fysiska förutsättningar. Tillsammans sätter ni sen upp mål och hur du ska nå dit. Att träna tillsammans med våra PT gör din träning effektivare och säkrare. Kontakta respektive PT för att få mer information.

Numera är det godkänt att betala för personlig träning med ditt friskvårdsbidrag.

PT Tillsammans (2 personer)
Som med så mycket annat blir träningen roligare om ni är två. Boka PT tillsammans med din vän, sambo, fru eller granne så får du dubbla sparringpartners. Det är inspirerande att sätta upp mål tillsammans, se till att ni är på väg mot samma.

PT Grupp (3-6 personer)
PT Grupp är någonting för dig som vill träna med en personlig tränare för att utveckla din träning utan att försaka gruppkänslan. Träningsinnehållet bestämmer du och övriga deltagare i samråd med er personliga tränare. Det kan handla om att ni vill arbeta mot ett specifikt mål, att ni vill fokusera på träningsteknik eller något annat.

  Personlig tränare PT tillsammans (2 pers) PT grupp (3-6 pers)
3 timmar 1 950 kr 2 850 kr
5 timmar 3 200 kr 4 750 kr
6 timmar 2 000 kr / pers
10 timmar 5 800 kr 8 750 kr
20 timmar 11 000 kr 16 700 kr

Medlemskap på 100 kr tillkommer.
Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Full debitering utgår fr o m första tillfället.
Betalning sker i medlemsservice. Välkommen!

Johanna Torén

"Mitt mål är att hjälpa dig att hitta en hållbar träning så att du hittar harmonin mellan träning, vardag och vila."

Waleska Conejeros Triviño

"Jag vill att du ska våga utmana dig själv och hitta styrkan du inte trodde att du hade. Tillsammans bryter vi invanda mönster, ökar din rörlighet och får bukt med obalanser i kroppen, allt för att du ska få ut mer av din träning."

Charlie Karlsson

"Jag önskar förmedla kunskap och glädje i träning. Min passion ligger i att se personer som gör sitt absolut bästa utifrån just sina mål och förutsättningar."

Line Velmar Broman

"Jag är helt övertygad om att det finns en träningsform för alla. Oavsett mål så kräver varje mål en början, ett beslut och planering. Jag hjälper dig med detta."

Elin Hermansson

"Min drivkraft är att se personer utvecklas och lyckas med det som de inte trodde var möjligt. Att se glädjen och stoltheten hos dessa personer är oslagbart."


Är du intresserad av att arbeta som personlig tränare i Friskis Göteborg?

För att få svar på dina frågor kontakta Barbro Gårdelöv på Barbro@gbg.friskissvettis.se.