Friskis & Svettis Göteborg – I januari landar tre helt nya träningspass i utbudet

Friskis & Svettis Göteborg


I januari landar tre helt nya träningspass i utbudet

 

Känn kraften i steget på Step explode. Hitta friheten på Dans flow. Hög lagkänsla och sportig attityd på Rodd.
Vårens träningsnyheter är snart här!

Varje år gör Friskis&Svettis en omfattande omvärldsbevakning och trendspaning för att hålla koll på träningsvärlden i stort och smått. Det arbetet ligger sedan till grund för förändringar och nyutveckling vi gör i vårt träningsutbud.
– Konditionsträning, högintensiv träning och funktionell träning är något vi ser är fortsatt starkt. Som en kontrast till det har vi också identifierat att dans är ett område där vi har möjlighet att göra en hel del spännande utveckling, säger Tina Uppfeldt, träningsutvecklare på Friskis&Svettis Riks.

Den 8 januari är det premiär, då finns nyheterna på schemat. Men redan nu kan du läsa allt om passnyheterna här.


Känn dig fri på Dans flow

På Dans flow får du hänga med i ett flöde av rörelser. Låtarna rör sig mellan olika känslouttryck vilket gör att passet växlar mellan introvert och utmanande. Du får chans att  följa flowet och landa i dig själv.
Hitta känslan. Gå in i dig själv. Och bara dansa.

Dans flow är ett suggestivt och nästan meditativt danspass. Träningseffekten finns i både koordination, rörlighet och lite kondition på sina ställen. Men fokuset ligger på upplevelsen. För att allra bäst uppleva helheten: ta av dig skorna och slut då och då ögonen.
Låt kroppen gå och hitta friheten på Dans flow. Passet går på Västra Hamngatan fredagar 17.15 jämna veckor.

 


Hitta kraften i steget på Step explode

Step explode är ett kraftfullt danspass där stepbrädan ger dig både extra träningseffekt och mer dansutmaning. Varje låt har sin egen karaktär, koreografi och sätt att använda brädan.
Här kan du förvänta dig energi, effekt och roliga finesser utan att blanda in krångliga steg och långa sekvenser.

Step explode är tuff konditionsträning med inslag av spänst och snabbhet. Då och då letar också en liten styrkeövning sig in i dansen.
Step explode är dans med en stor portion power, dans för dig som vill hårdträna. Step explode går på Gårda onsdagar 17.30, Västra Hamngatan fredagar 17.15 udda veckor samt i Mölnlycke lördagar 10.00.

 


Ro i rytm på Rodd och Rodd soft

Rodd är sportig och kraftfull intervallträning i grupp.
På Rodd tränar du din kondition. Benen jobbar hårt och överkroppen engageras i varje drag. Tillsammans blir det en kraftfull men ändå skonsam totalövning.
På Rodd följer gruppen ledarens takt och rytm. Det bidrar till passets lite suggestiva upplevelse av att vara i ett flow. Musiken inspirerar i bakgrunden.

Rodd finns även som soft-variant. Samma kraftfulla träning med i ett ostressat tempo och med lite mer tid för guidning.