Friskis & Svettis


Yoga

 

Yoga

Vår egen yogaform med den klassiska yogan som grund

Friskis&Svettis yoga bygger på den klassiska Hahta-yogans grunder och är vår egen yogaform som tagits fram i harmoni med vår idé. Finns på tre nivåer.


Yoga soft
Yoga soft är en lugn och varsam yoga som fyller på med energi. Passet innehåller trygga flödande rörelser, medveten andning och yogapositioner. Passar dig som känner dig stel och ovan eller vill ta extra hänsyn till leder och muskler.


Yoga 1
F&S egen yogaform med den klassiska yogan som grund. Med trygga övningar för andning, rörlighet, styrka och balans får du en fysisk, lugn och meditativ yoga. Upplevelsen är närvaro, ökad medvetenhet och stillhet. Du behöver inte ha tränat yoga innan.

Yoga 2
Yoga 2 är ett fysiskt utmanande och krävande pass, som bygger på Yoga 1. Du yogar i ett flöde med harmoni i andning och rörelse och stannar tillräckligt länge i positionerna för att kunna fördjupa dem. Passet vänder sig till dig som har yogavana. 75 minuter.


Introduktion
Intro ligger utanför ordinarie schema och finns återkommande i början av varje termin. För dig som vill ha mer kunskap och hjälp in i de olika rörelserna du möter i ett Yogapass. Intropassen är individanpassade och passar både nybörjare och avancerad. Under passet finns det många tillfällen att ställa frågor. Du bokar dig till passet som är ca 75 minuter. På startsidan kan du se om det finns några introduktionspass just nu. Välkommen!

Helgkurser
Under året erbjuder vi fördjupningskurser i Yoga. Håll utkik på startsidan för att se när nästa kurs går.