Friskis & Svettis Göteborg – Yoga

Friskis & Svettis Göteborg


Yoga

 

yogaF&S egen yogaform med den klassiska yogan som grund. Med trygga övningar för andning, rörlighet, styrka och balans får du en fysisk, lugn och meditativ yoga. Upplevelsen är närvaro, ökad medvetenhet och stillhet. Du behöver inte ha tränat yoga innan.

Yoga soft

Yoga soft är en lugn och varsam yoga som fyller på med energi. Passet innehåller trygga flödande rörelser, medveten andning och yogapositioner. Passar dig som känner dig stel och ovan eller vill ta extra hänsyn till leder och muskler.

Yoga  energy

Yoga energy är ett fysiskt utmanande och mer krävande pass. Du yogar i ett flöde med harmoni i andning och rörelse och stannar tillräckligt länge i positionerna för att kunna fördjupa dem. Passet vänder sig till dig som har yogavana. 75-90  minuter.

Limited edition – Mind

Lugn, meditativ yoga med inspiration från mindfulness. I Mind är övningarna få och utvalda med inriktning på lugn, stillhet, andning och medveten närvaro. Vi tränar på golvet i främst sittande och liggande övningar. Mind är ett tillåtande, prestationsfritt och avstressande pass för återhämtning i både kropp och sinne. Vår lugnaste träning. Limited edition Mind  finns inte fast på schemat utan erbjuds vid specifika tillfällen.