Friskis & Svettis Göteborg – Uppdatera din e-post för att kunna boka

Friskis & Svettis Göteborg

Uppdatera din e-post för att kunna boka

Från och med måndag den 23 april ändras inloggningen för att boka pass hos Friskis. Du som är medlem kommer då använda din e-post, istället för ditt kortnummer som användarnamn för att boka pass i appen eller för att logga in på hemsidan. Därför behöver du kolla att vi har rätt e-post till dig.


Gör så här:
Gå till ”SCHEMA & BOKNING” (fungerar bara på datorn).
• Klicka på ”Logga in” i höger hörn.
• Ange ditt kortnummer som användarnamn och dina åtta eller sex första siffror i ditt personnummer som lösenord ( tex 19770419 eller 770419).
• Klicka på ditt namn uppe till höger på sidan och välj ”Mina sidor”
• Kontrollera din e-post och redigera vid behov eller lägg in en ny om rutan är tom.
Klart!

Som tack för att du som medlem uppdaterar din e-postadress får du vara med och tävla om två årskort på Friskis. Läs mer här nedanför.

Lösenordet kommer vara samma som tidigare, det vill säga de åtta eller sex första siffrorna i ditt personnummer.


Vinn två årskort

Du som är medlem och kontrollerar din e-post före den 23 april har möjlighet att vinna två årskort på Friskis Göteborg. För att delta i tävlingen skickar du ett mail till tavling@gbg.friskissvettis.se och anger ”E-post kontrollerad” i ämnesraden. Den 25 april drar vi en vinnare som meddelas per – just det – mail.

Villkor: Kortet är giltig ett år. Medlemsavgift om 100 kr per person och år tillkommer.

Du som tränar i gymmet

Även om du aldrig bokar dig på pass, eller loggar in på hemsidan är det en bra idé att uppdatera din e-post nu. I vår lanserar Friskis en ny app och där behöver du en e-post för att logga in. I den nya appen hittar du lätt öppettider till alla anläggningar, nyheter och erbjudanden. Missa inte det!