Friskis & Svettis Göteborg – Gårda (Turion)

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Gårda

Gårda är en fullskalig träningsanläggning med ett brett utbud av träning. Här kan du träna gym, gruppträning, indoor walking och spinning. Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.

Välkommen!

jasmin_webb

Jasmin Silverhagen, platschef


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I spinning- och Indoor walking-salen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln/walkern och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i både damernas och herrarnas duschrum.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Så tar du dig hit

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Kollektivt – Till Gårda tar du dig enkelt med buss 60 mot Redbergsplatsen, hållplats Norra Gubberogatan. Restid 14 min. från Järntorget, 7 min. från Brunnsparken.

Bil – Du som kommer med bil till Gårda kan parkera på följande ställen:

  • Efter kl. 17.00 på vardagar samt hela helgen parkerar du som medlem gratis i upp till två timmar utanför anläggningen med hjälp av särskild biljett. Biljetten hämtas i medlemsservice. Biljetten gäller endast på den första inhägnade parkeringen på höger sida på Södra gubberogatan.
  • Parkeringsplatsen i den andra inhägnaden på vänster sida mot p-avgift.
  • Utefter Södra Gubberogatan mot p-avgift.
  • Parkeringsplats på kortsidan av huset mot p-avgift.
  • Ovanpå Vagnhallen Gårda på andra sidan Kungsbackaleden mot p-avgift.