Friskis & Svettis Göteborg – Kortedala

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Kortedala

På 1900 m² kan du träna gym, gruppträning och spinning. Här finns ett gym i två plan med en gymbox med traktordäck, sandsäck, boxsäck ett lyftarpodie och mycket annat.

På anläggningen finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I Spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Solarium

Solariet (endast damer) betalar du med poletter eller solkort. 15 minuter kostar 50 kr. Solkort köper du i medlemsservice för 300 kr laddat med 350 kr


Så tar du dig hit

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Kollektivt – Till anläggningen i Kortedala tar du dig enkelt med spårvagn 6, 7 och 11, hållplats Kortedala torg. Restid från Brunnsparken 15 min.

Bil – Du som kommer med bil till Kortedala kan parkera på följande ställen:

  • Fri parkering vid kortsidan och baksidan av anläggningen.
  • Parkeringshus bredvid anläggningen mot p-avgift.
  • Parkeringsplats vid Kortedala torg mot p-avgift.