Friskis & Svettis Göteborg – Majorna

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Majorna

Här i Majorna kan du träna Gym, Gruppträning, Spinning och Indoor walking. Det kompletta gymmet är på cirka 700 m2. Den stora gruppträningssalen tar 100 personer och den mindre 25 personer. I spinningsalen har vi 30 cyklar. Indoor walkingsalen har 21 walkers.

Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.

Vi syns!

rebecka

Rebecca Olsson, Platschef Majorna


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, stepbrädor, boxar och tunga bollar. I spinning- och Indoor walking-salen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln/walkern och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Så tar du dig hit

Cykel – För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Kollektivt – Spårvagn 3 eller 9, hållplats Vagnhallarna. Restid från Järntorget 9 min. Från Brunnsparken 19 min.
Anläggningen nås även smidigt från Orustgatans hållplats. Här går linje 86/96/90/20/64 som öppnar möjligheterna för resa mot Frölunda, Grimmered, Eketrägatan, Bräcke, Marklandsgatan, Högsbohöjd och centrum. Här passerar även buss 190 mot Volvo.

Parkering på gårdsplanen samt bakom huset är tillåten efter kl. 16.30 på vardagar och hela helgen med undantag från företagsparkeringar och reserverade platser där det ej är tillåtet att stå. 50 meter upp för backen, kör man in höger på Otterklintsvägen, finns gratis parkeringsplatser.