Friskis & Svettis Göteborg – Mölnlycke

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Friskis&Svettis Mölnlycke

På drygt 1700 kvm kan du träna gym, gruppträning i två salar och spinning. Vår stora gruppträningssal rymmer 80 personer, den lilla salen tar 20 personer och det kan vara totalt 25 personer på spinningen.

Här finns även gratis Wi-fi, bastu, solarier, café samt lekrum för barnen.

Välkommen!
Platschef i Mölnlycke / Malin Emanuelsson


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort eller Swish.


Utökade öppettider gym

Vi vill att du skall få ännu större möjlighet till träning och därför fortsätter vi att ha öppet mer under tider där personal inte är på plats.
Du hittar tiderna till höger.
OBS! För att träna på tid när inte personalen är på plats behöver du aktivera ditt medlemskort med en personlig kod. Detta görs i medlemsservice i Mölnlycke.

Bastun slås på kl 06.00 måndag-fredag. Den körs fram till vi stänger medlemsservice.


Lediga salar för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda gruppträningssalarna på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Så tar du dig hit

Bil
kör du Riksväg 40 mot Borås. Ta avfart ‘Mölnlycke motet’. Kör mot Mölnlycke centrum. Vid femte rondellen tar du vänster. Här tar du sedan första vägen höger – Långenäsvägen. Fortsätt vägen fram, mitt över Massetjärnet finns gratis parkering.  Gåendes fortsätter du i samma färdriktning och hittar anläggningen på vänster sida.

Buss
Från terminalen i Mölnlycke tar du buss 751 till anläggningen.
Från Göteborg reser du med Grön Express till Mölnlycketerminalen, sedan vidare med buss 751

Lunnaskolan i Landvetter
Lunnaslättsvägen 1
438 33 Landvetter
Du går in på kortsidan av skolan