Friskis & Svettis Göteborg – Torslanda

Friskis & Svettis Göteborg


Välkommen till Torslanda

Här kan du träna Gym, Gruppträning och Spinning. Det kompletta gymmet är på 800 m2 med stor yta för funktionell träning. Den stora gruppträningssalen rymmer 80 personer och i spinningsalen finns 26 cyklar.
Här finns även bastu, café, lekrum för barnen och såklart gratis wi-fi.

Välkommen!

Ildikó Takacs, Platschef
ildiko@gbg.friskissvettis.se


Kontantfri anläggning

Här kan du endast betala med kort och Swish.


Är du nyfiken på det ideella ledarskapet och vill bli ledare eller värd?

Läs mer här!


Våra lediga salar är till för dig

Det är fritt fram för dig som medlem att använda våra gruppträningssalar på egen hand när de är lediga. Kolla av med medlemsservice först, så att salen är ledig. I gruppträningssalarna kan du använda de redskap som finns, som t ex skivstänger, vikter, gummiband, stepbrädor, bosubollar och pilatesbollar. I Spinningsalen jobbar du precis så mycket du vill och utmanar din kondition. När du tränat klart vill vi så klart att du torkar av och lossar alla reglagen på cykeln och ställer tillbaka eventuella redskap på sin plats.

Vill du ha musik när du tränar tar du med dig egen Ipod eller liknande. Musikanläggningarna i salarna får endast användas i samband med schemalagda pass.


Enskild dusch

För dig som vill duscha enskilt finns möjlighet till detta i separata bås i damernas och herrarnas duschrum. Här finns även ett privat omklädningsrum utanför de ordinarie omklädningsrummen för dig som vill byta om och duscha enskilt.


Ta med din baby in på gymmet

Som nybliven förälder kan du ta med din bebis in på gymmet måndag-fredag från anläggningens öppning till klockan 11:00. Bebisen ska sitta eller ligga i babybilstol eller barnvagnsinsats och det är ditt ansvar som förälder att bebisen inte stör andra medlemmar.


Så tar du dig hit

Bil – Du som kommer med bil kan parkera 2 timmar på grusplan vid sidan av anläggningen eller 2 timmar i parkeringsgaraget i fastigheten (gratis).

Kollektivt – Du ska gå av vid hållplatsen: Amhult resecentrum. Från Stenpiren går ex Röd express och den resan tar 20 min.

Tillgänglighet

Till Torslandaanläggningen kommer du enkelt med hiss, in till anläggningen är det en liten upphöjning med ramp. Den stora dörren öppnas enkelt med en tryckknapp. Observera att man endast kan komma in genom stora entrédörren de tider som medlemsservice har öppet. Anläggningen ligger på ett plan, det finns en nivåskillnad i gymmet men det finns en liten ramp upp till den. Överlag är anläggningen tillgänglighetsanpassad och lätt att ta sig fram i. Det finns även ett omklädningsrum med tillgänglighetsanpassad toalett och dusch.