Friskis & Svettis Göteborg – Gym

Friskis & Svettis Göteborg


Gym

 

Alla våra anläggningar har generöst utrustade gym som står öppna sju dagar i veckan. Men detta räcker inte för oss. Vi vill ge dig mer. För oss är gymmet en levande miljö där du ska ha möjligheter att utvecklas. Här träffar du våra engagerade tränare som på olika sätt bjuder in dig till att testa övningar, utvecklas, få feedback och ha kul tillsammans i gymmet.

Tillgänglig tränare – när du har en fråga

Friskis unika erbjudande! När våra tränare inte är bokade på de andra aktiviteterna så är de tillgängliga i gymmet, så kallad Tillgänglig tränare (TT). Här kan du snabbt få ett svar eller få hjälp med rätt teknik och utförande. Det är fritt fram att fråga och ingår i ditt träningskort. Gör det! Du ser i schemat när tillgängliga tränare är på plats.


Boka en instruktion– ta din gymträning ett steg längre

För dig som vill ha ett skräddarsytt gymprogram rekommenderar vi en instruktion. Tillsammans med en tränare lägger ni upp och går igenom ett program, specialanpassat för dig. Vill du sedan fortsätta att utvecklas eller behöver ett nytt program så kan du boka fler instruktioner. Det är ett utmärkt sätt att hålla motivationen uppe, träna smartare och få de resultat du vill ha.

Alla gyminstruktioner bokas och betalas i medlemsservice (medlem: 100 kr, icke medlem: 150 kr).


Inspiration med tränare (IMT) – Utvecklas tillsammans med andra

När du vill lära dig nytt, häng på Inspiration med tränare (IMT). I en grupp om 3-7 personer får du massa inspiration när ni tillsammans provar nya övningar, redskap och sätt att träna. Räkna med skivstänger, hantlar, gymband, kettlebells, maskiner eller helt enkelt din egen kroppsvikt. Tränaren är med och hjälper dig med tekniken. Syftet är att du ska bli peppad och få energi och idéer till din egen träning. Ett riktigt roligt och effektivt sätt att utvecklas. IMT syns och bokas i schemat och ingår i ditt träningskort.


Cirkelgym – gymma i grupp med musik

I cirkelgymmet möts gruppträning och gymträning. Vi tränar i stationer och använder speciella gymmaskiner. Fokus ligger främst på uthållig styrka men viss konditionstränande effekt uppnås också. Enkelt och effektivt med bra möjligheter att anpassa till egen nivå. Finns också som Cirkelgym X, där vi höjer tempot och utmanar. Cirkelgym finns på våra anläggningar i Askim och Lackarebäck.


TEMA – fördjupa dig!

TEMA är workshops där vi fördjupar oss inom ett träningsområde. Det kan handla om kettlebells, gymband, introduktion av nya redskap och träningssätt etc. Vi varvar praktik och teori, testar teknik och utförande. Vill du, får du feedback av våra erfarna tränare. TEMA erbjuder vi vid enstaka tillfällen och med olika innehåll.