Friskis & Svettis Göteborg – Röris & Mini-Röris

Friskis & Svettis Göteborg


Röris & Mini-Röris

 

minirorisRöris & Mini-Röris är rörelseprogram till musik. Det är uppdelat i sex olika delar och består av: kondition, rörlighet/balans, styrka och avspänning. Delarna kan användas en och en och tar då 2-6 minuter var eller tillsammans, vilket som mest ger ett program på ca 20 minuter. Röris vänder sig till barn i åldern 6-10 år och Mini-Röris är anpassat för förskolebarn.

Du ska t.ex. kunna bryta en lektion med Röris när barnen behöver få utlopp för sin energi eller öka sin koncentration. Röris passar lika bra på rasten som på fritids. Musik är lust och energi och båda programmen fungerar lika bra inne och ute under alla årstider.


Utbildning Röris 7

Nytt sedan 2017 är att vi släpper på utbildningskravet för att få tillgång till Röris, därmed erbjuder vi  Röris på fler arenor än skolan. Nytt är också att Röris blivit digital! Det går att köpa en download direkt från Friskis Riks webshop. Vi fortsätter såklart att erbjuda tillfällen av ”Röris Live” där du får en kort föreläsning och en inspirerande och praktisk genomgång av passet.
Kostnaden för utbildningen är 595 kr (inkl cd, plansch, download och frukt).


Nytt utbildningsdatum för våren är måndag den 12 mars
kl. 13.15-16.15 på Friskis Kvillebäcken

Du anmäler dig här.
Har du frågor kring utbildningen kontakta ulrica@gbg.friskissvettis.se


Vill du köpa Röris och Mini-Röris kan du beställa den här. (Via Friskis&Svettis Riks webshop).