Friskis & Svettis Göteborg


Röris & Mini-Röris

 

minirorisRöris & Mini-Röris är rörelseprogram till musik. Det är uppdelat i sex olika delar och består av: kondition, rörlighet/balans, styrka och avspänning. Delarna kan användas en och en och tar då 2-6 minuter var eller tillsammans, vilket som mest ger ett program på ca 20 minuter. Röris vänder sig till barn i åldern 6-10 år och Mini-Röris är anpassat för förskolebarn.

Du ska t.ex. kunna bryta en lektion med Röris när barnen behöver få utlopp för sin energi eller öka sin koncentration. Röris passar lika bra på rasten som på fritids. Musik är lust och energi och båda programmen fungerar lika bra inne och ute under alla årstider.


Utbildning Röris 7   NYTT våren 2017

Nytt för i år är att vi släpper på utbildningskravet för att få tillgång till Röris, därmed erbjuder vi  Röris på fler arenor än skolan. Nytt är också att Röris blir digital! Det går numera att köpa en download direkt från F&S Riks webshop. Vi fortsätter såklart att erbjuda tillfällen av ”Röris Live” där du får en kort föreläsning och en inspirerande och praktisk genomgång av passet.

Vårens chans att ta del av Röris Live i Göteborg ges onsdag den 26 april kl 13.30-17.00 på vår anläggning i Kvillebäcken på Hisingen (Borstbindaregatan 12). Dit tar du dig lätt med bil eller buss/spårvagn.

Kostnaden för utbildningen är 595 kr (inkl cd, plansch, download och frukt).

Du anmäler dig här; anmälan Röris live
Har du frågor kring utbildningen kontakta ulrica@gbg.friskissvettis.se


Utbildning Mini-Röris 5

Nästa tillfälle ges under hösten 2017. Datum kommer närmare inpå.

Mini-Röris går att köpa på våra anläggningar och du kan även beställa den här.